Lekkie jednomasowe stalowe koło zamachowe w komplecie ze wzmocnionym sprzęgłem jednotarczowym ze wzmocnioną tarczą dociskową typu push do wszystkich silników turbodiesel Alfa Giulia 2200 z manualną skrzynią biegów, super wzmocnioną tarczą dociskową bez odzysku zużycia oraz tarczą sprzęgła ze wzmocnionymi sprężynami dedykowanymi do tego zastosowania !
Zestaw z jednomasowym stalowym kołem zamachowym wykonanym ze wzmocnionego zestawu sprzęgła ze specjalną amortyzowaną tarczą okładzinową do silników Fiat Alfa Lancia 1300 MultiJet Turbodiesel.
Zestaw z jednym koło zamachowe SACHS Przedstawienia składają się z pojedynczej masy koła zamachowego wykonana ze stali, wzmocnionej płytą dociskową sprzęgła i hamulce tarczowe pad (nie miedzianych).
Zestaw koła zamachowego jednomasowego ze wzmocnionym sprzęgłem Citroen C6, Peugeot 206 1.6 HDi 110 KM ze wzmocnionym sprzęgłem i kołem zamachowym przystosowanym do konkretnej tarczy ze sprężynami dociskowymi.
Zestaw lekkiego, jednomasowego, stalowego koła zamachowego ze wzmocnionym sprzęgłem do wymiany jak na standardowe, z koroną czujnika prędkości obrotowej do Renault Clio 3000 V6 Maxi ze wzmocnionym sprzęgłem ze zwykłym systemem odzyskiwania zużycia równym sprzęgłu oryginalnej serii. Unikalna konstrukcja Protoxyde, której nie można znaleźć w tego typu sprzęgle. Zestaw sprzęgła z jednomasowym kołem zamachowym, który można zamontować w obu wersjach Renault Clio V6 zarówno na fazie 1, jak i fazie 2.
Zestaw składa się z jednomasowego stalowego koła zamachowego oraz zestawu sprzęgła ze wzmocnioną oryginalną tarczą dociskową i specjalną tarczą sprzęgła z miedzianymi oplotami w mieszance. Nie jest to jednak tarcza z miedzianymi płytkami, ale bardziej "jezdna" tarcza ze sprężyną antyskurczową pomiędzy złączami króćców w celu dalszego zwiększenia właściwości jezdnych tej konkretnej tarczy ze wzmocnionymi sprężynami oporowymi wykonanymi specjalnie do tego zastosowania wyłącznie przez ProtoXide.
Zestaw koła zamachowego jednomasowego ze wzmocnionym sprzęgłem Fiat Tipo T-jet 1400 120 KM Turbo 356 z ferodo (nie miedzi) i wzmocnioną tarczą dociskową ProtoXide oraz wszystkie podobne silniki z silnikiem Fiat 1400 16v turbo T-Jet. Lekkie koło zamachowe wykonane z litej stali obrabianej CNC, które można zamontować w 5- i 6-biegowych manualnych i automatycznych skrzyniach biegów MTA.